IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJA: Strah zbog prostitutke zaražene HIV-om: Jordanka za 9 mjeseci spavala sa 500 klijenata

JODRANKA je u avgustu prošle godine kao migrant stigla u Srbiju, od tada se sve vrijeme bavila prostitucijom u Subotici, Kikindi i Beogradu! Bila je sa najmanje 500 klijenata, ali niko ne može da pretpostavi koliko je njih zarazila!!!

BEOGRAD( iBalkan.net ) Evropa, Crna Hronika, utorak 26.06. 2018, 07: 59… SRBIJA: Strah zbog prostitutke zaražene HIV-om: Jordanka za 9 mjeseci spavala sa 500 klijenata…

Policija traga za prostitutkom iz Jordana, Fatimom Alas (38), oboljelom od side, koja prodajući svoje tijelo širi smrtonosnu bolest po Srbiji, javljaju beogradski mediji.

Ona je u augustu prošle godine kao migrant stigla u Srbiju i od tada se sve vrijeme bavila prostitucijom u Subotici, Kikindi i Beogradu. Bila je s najmanje 500 klijenata, ali niko ne može da pretpostavi koliko je njih zarazila.

Policija je prošlog petka dobila prijavu da Fatima nudi seksualne usluge po Beogradu, iako je znala da ima sidu.

Čitaj još:   SARAJEVO: Otvoren 24. SFF, koje sve prošetao crvenim tepihom...

– Ona je ordinirala u parku kod Ekonomskog fakulteta, poznatom kao “Picin park”, ali i u okolini glavne autobuske stanice u Beogradu. Prodavala je tjelo drugim migrantima, ali i domaćim ljudima. Sigurno je u tom periodu imala svakog dana po četiri, pet klijenata- navodi izvor blizak istrazi…

BEOGRAD, u policiji je kratko rečeno za medije da se intenzivno traga za Jordankom, kako bi bila smještena u neku adekvatnu ustanovu za liječenje.

– Nije poznato koliko je ljudi zarazila baveći se prostitucijom, ali je velika vjerovatnoća da je taj broj zabrinjavajuće veliki – kažu u policiji.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši