IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKROZ NOVO Turkish Airlines uvodi zabavni sistem u svoje avione…

Turska nacionalna avio kompanija Turkish Airlines je u srijedu predstavila novi bežični sistem za zabavu tokom leta, navodi se u saopštenju Turskih Airlinesa za medije…

ISTANBUL( iBalkan.net ) Svijet, Putovanja, Tehnologija, četvrtak 28.06. 2018, 07:  59…SKROZ NOVO Turkish Airlines uvodi zabavni sistem u svoje avione…

NOVI Sistem će omogućiti putnicima da se povežu na Wi- Fi mrežu preko svojih uređaja i koriste medijske sadržaje…

Putnici će moći da se povežu na novi sistem za zabavu tokom leta svojim mobilnim telefonima. Sistem će se prvobitno primjenjivati na 44 aviona koja nemaju ekran na sjedištima.

Novi sistem će povećati postotak zabave na letovima Turskih Airlinesa na 95 posto.

U saopštenju za medije se navodi da će sistem omogućiti putnicima da se povežu na Wi- Fi mrežu preko svojih uređaja i koriste medijske sadržaje: 250 filmova, 700 TV emisija, 2.000 muzičkih albuma i 19.000 pjesama.

Putnici će morati na svojim pametnim telefonima instalirati aplikaciju pod nazivom “Wi- Fi Entertainment” prije leta.

Čitaj još:   Vlasnik američke kompanije SpaceX Elon Musk: IZAZVAO VLADIMIRA PUTINA NA BORBU JEDAN NA JEDAN... (foto, video)

Turkish Airlines, osnovan 1933. godine trenutno ima skoro 330 aviona, uključujući putničke i teretne avione. Prošle godine prevezli su 68,6 miliona putnika i imali su 79,1 posto zauzetih sjedišta na letovima.

Turkish Airlines je proglašen najboljom avio kompanijom u Evropi od strane Skytrax- a šest godina zaredom između 2011. i 2016. godine.

Kompanija Havelsan i Turkish Airlines potpisali su sporazum za razvoj integrisanih rješenja za povezivanje i uvođenje novih zabavnih sadržaja na letu…

http://iBalakn.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši