IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U PLAVU: ŽENA BACILA BEBU U RIJEKU

Državni tužilac Hasan Lukač odredio je 72 časovno zadržavanje Edini Kastrati (18) zbog sumnje da je 29. juna svoje muško dijete staro četiri mjeseca bacila u Plavsku rijeku.

Kastrati je uhapšena ranije danas.

Lukač je kazao da je tokom izviđaja pretražen teren oko Plavske rijeke ali dijete još nije pronađeno, piše portal Vijesti.me.

“Naložio sam privođenje osamnaestogodišnje Kastrati i ona je u cjelosti priznala krivično djelo nakon čega sam joj odredio 72 časovno zadržavanje”, kazao je Lukač.

On je naveo da je Kastrati na saslušanju kazala da je živjela sa nevjenčanim suprugom koji je tukao i maltretirao, da je zbog toga odlučila da se riješi djeteta te da već ima osamnaestomjesečnog sina koji živi sa njenim suprugom i njegovim roditeljima.

“Nakon isteka tužilačkog zadržavanja donijeću naredbu za sprovođenje istrage sa prijedlogom za određivanje pritvora, a onda slijedi i salušanje većeg broja svjedoka kao i posmatranje osumnjičene od strane ljekara odgovarajuće struke”, najavio je Lukač.

Čitaj još:   SILEDŽIJA SA ČIČA DRAŽOM NA RUCI: Milan Gurović priznao, osuđen na...

“Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju”, kazali su ranije iz Uprave policije.

Kastrati je živjela u vanbračnoj zajednici i njen nevjenčani suprug je ovaj slučaj prijavio policiji.

Uviđaj u Plavu je obavljen je na Plavskoj rijeci gdje se pretpostavlja da je ona bacila dijete.

FOTO: JADRANKA ĆETKOVIĆ

izvor:agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši