IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK SAZNANJA O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Likvidaciju organizovao sam VRH SRBIJE…

– Mogli ste do sada da čujete da naš serijal plaća Tači, CIA, strane službe nekih zemalja i određene opozicione strukture iz Srbije. Njihov interes da na ovakav način unapred osuđuju i blate rad našeg tima je da zaštite samo sebe od činjenica koje ćemo u serijalu izneti, a koje neposredno ukazuju na njihovu umešanost u pripremu, izvršenje i zataškavanje zločina…

BEOGRAD, MITROVICA: Svijet, Politika, Crna Hronika, srijeda… 05.07. 2018, 01:  49… ŠOK SAZNANJA O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA: Likvidaciju organizovao sam VRH SRBIJE…

Novinarima koji su na tragu istine prijeti se smrću…

Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića mogla bi da ode u potpuno novom i za mnoge šokantnom pravcu, zaključak je konferencije za novinare tima serijala “Rikošet – ko je ubio Olivera”, održane danas u Medija centru.

Novinarima se obratio Predrag Popović, novinar i urednik dokumentarca, nastojeći da napravi paralelu između ubistava Olivera Ivanovića i Slavka Ćuruvije, ali i advokatica Saše Mirkovića, jednog od glavnih producenata dokumentarca, Nataša Tošić.

Na konferenciji su trebali da govore producenti serijala Goran Marković i Saša Mirković, no kako oni nisu bili prisutni njihova mjesta zauzeli su predstavnici Ujedinjenih fantoma.

Konferencija je otvorena čitanjem saoštenja međunarodnog uredničkog kolegijuma serijala u kome je navedeno da su nakon dva mjeseca istaživačkog rada novinara i saradnika na terenu došli do nevjerovatnih podataka i izjava koje im pomažu da kroz dokumentarni serijal “Ricochet special – who killed Oliver?” ukažu i pomognu zvaničnim istražnim organima koji imaju nadležnost za otkrivanje počinioca i nalogodavaca ubistva Olivera Ivanovića.

Čitaj još:   MILE Dodik, kuka i leleče: Britanci nas prisluškuju, na udaru državni vrh Srbije i RS-a

– Međunarodni novinari istraživači koji čine tim Rikošeta zajedno s producentima ovog serijala, ne upuštaju se u dnevno politička spinovanja, koji imaju samo jedan cilj, a to je da zataškaju ko je i zašto ubio Olivera Ivanovića. Napominjemo da smo pod strahovitim pritiskom od strane organizovane kriminalne grupe koja je neposredno umešana u ubistvo Olivera, a povezana je sa zvaničnicima i političarima, kako s teritorije centralne Srbije, tako i s prostora Kosova i Metohije.

DAKLE Pod posebnim pritiskom su producenti serijala jer su njihova imena poznata javnosti, a to su Goran Marković i Saša Mirković, kao i jedan od urednika Rikošet tima Predrag Popovića. Zbog toga smo tražili i ponovo zahtevamo od organa međunarodne zajednice zaštitu kako naših novinara tako i naših producenata. – navedeno je u saopštenu međunarodnog uredničkog kolegijuma.

U saopštenju je napomenuto i kako su od početka rada neprestano izloženi medijskim spinovima, osudama “od strane tzv. marketing stručnjaka, prorežimskih novinara i analitičara”.

– Mogli ste do sada da čujete da naš serijal plaća Tači, CIA, strane službe nekih zemalja i određene opozicione strukture iz Srbije. Njihov interes da na ovakav način unapred osuđuju i blate rad našeg tima je da zaštite samo sebe od činjenica koje ćemo u serijalu izneti, a koje neposredno ukazuju na njihovu umešanost u pripremu, izvršenje i zataškavanje zločina – napisano je u saopštenju…

Čitaj još:   VIC DANA Finale svjetskog prvenstva, muškarac sjedi iziritiran...

http://İBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši