IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JANKOVIĆ PITA VUČIĆA: “Poznaješ li osobu koja je naručila ubistvo Olivera Ivanovića…?”

Članovi Pokreta slobodnih građana  okupili su se u parku ispred zgrade Predsjedništva Srboije kako bi Aleksandru Vučiću postavili pitanje ko je ubio Olivera Ivanovića. Ispred Predsjedništva bio je i Sima Spasić predsjednik Udruženja kidnapovanih i nestalih Srba sa Kosova, koji je ušao u verbalni sukob sa Jankovićem i njegovim pristalicama…

BEOGRAD: Svijet, Zanimljivosti, Sport, Fudbal, petak… 07.07. 2018,02:  59…JANKOVIĆ PITA VUČIĆA: “Poznaješ li osobu koja je naručila ubistvo Olivera Ivanovića…?”

Aleksandre Vučiću poznaješ li osobu koja je naručila ubistvo Olivera Ivanovića i da li zbog toga istraga stoji u mjestu?”, rekao je Saša Janković.

“Zašto se zaklanjaš iza unutrašnjeg dijaloga, referenduma i velikih sila kada je u pitanju rešenje problema Kosova. Da li će svi počinioci ratnih zločina na Kosovu i albanski i srpski biti izvedeni pred lice pravde i zašto se toga bojiš ti i tvoji najbliži saradnici na Kosovu sa obe strane – i srpske i albanske? Aleksandre Vučiću poznaješ li osobu koja je naručila ubistvo Olivera Ivanovića i da li zbog toga istraga stoji u mjestu?”, rekao je Saša Janković.

Čitaj još:   ŽALOSNO: MOŽETE SE SAMO NASMIJATI NA VISINU KAZNE, Arkanov i Cecin sin osudjen za tuču u Laktašima...

Sima Spasić iz Udruženja kidnapovanih i nestalih porodica sa Kosova verbalno je napao Jankovića.

– Ti si albanski plaćenik! Priznao si nezavisno Kosovo! Da malo imaš morala ti bi otišao kod Oliverove supruge da se izviniš što zloupotrebljavaš njegovo ubistvo – poručio je preko megafona Spasić Saši Jankoviću.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši