IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB Ako ”kockasti” pobjede u Moskvi, ponedeljak poslije finala neradni dan…

Dan nakon finala Svjetskog prvenstva u fudbalu, u kojem se sastaju Hrvatska i Francuska, u Hrvatskoj će možda biti neradan…

MOSKVA, ZAGREB: Svijet, Sport, Fudbal…14.07. 2018, 23: 09…ZAGREB Ako ”kockasti” pobjede u Moskvi, ponedeljak poslije finala neradni dan…

Pobijedili ili izgubili u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekat će ludnica po povratku u domovinu…

U Zagrebu se sprema nezaboravan doček i sad je već jasno da će to biti slavlje, ne pokvari li ga moguća kiša, kakvo se ne pamti.
 
I dok se trgovački lanci posljednjih dana natječu tko će više skratiti radno vrijeme na dan utakmice, za nedjelju je već stigla najava iz Kauflanda da rade do 14 sati i Spara, čije će trgovine raditi do 16.30, pitanje je kako će hrvatski poslodavci reagirati u ponedjeljak, kada bi se reprezentacija trebala vratiti.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, upitan kako će Hrvatska izgledati u ponedjeljak, rekao je da je premijer pozvao poslodavce da radnicima daju mogućnost da dočekaju “vatrene”.

Čitaj još:   U NOVOM PAZARU UMRLO DVOJE LJUDI,na respiratorima još tri pacijenta

“Ako postanemo svjetski prvaci, postoji ideja da se razmisli o tome da se taj dan ne radi. Zavisiće to od poslodavaca”, rekao je Jandroković.

Fidži je tako praznikom proglasio dan kada su ragbijaši, pobijedivši Veliku Britaniju, na Olimpijskim igrama u Riju 2016. osvojili prvu zlatnu medalju u povijesti te države.

Atletičar Milkha Singh, poznatiji kao leteći Sikh, trčao je 400 metara na Igrama Commonwealtha 1958. godine u Cardiffu i osvojio zlato koje je bilo prvo za Indiju od njene neovisnosti. Tadašnji predsjednik Nehru taj dan proglasio je praznikom.

Malezija je pak praznikom proglasila 4. rujna zbog izvanrednog uspjeha njihovih sportaša na 29. Jugoistočnim azijskim igrama 2017. godine.

Unatoč općem dojmu kako je u hrvatskom kalendaru već previše praznika, vidjet ćemo hoćemo li i mi slijediti primjer ovih država postane li Hrvatska prvak svijeta u nogometu…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši