IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg beka Bojana Grujičića, levog beka Spasoja Pekića i pivota Stefana Šaponjića, rečeno je danas u novom superligašu.

“Superliga je dvostruko kvalitetnije takmičenje od Super B lige, pa smo na vreme krenuli da formiramo tim. Potrebna su nam kvalitetna pojačanja i dobri ljudi, koji će nas prezentovati na pravi način”, rekao je sportski direktor Pazaraca Samir Župljanin.

Gemaljević (23) je u Novi Pazar stigao iz niškog Železničara, Grujičić (23) i Pekić (33) iz bosansko-hercegovačkih klubova Dervente i Vogošće, dok je Šaponjić (21) prošle sezone nastupao za Dinamo iz Pančeva.

“Ostali su levo krilo Boris Radivojević i desni bek Aleksa Milošević, koji su se odlično pokazali u juniorskoj reprezentaciji Srbije, desno krilo i naš prvi strelac Armin Kaltak, kao i organizator igre Zlatko Rakić”, dodao je Župljanin.

Čitaj još:   HUSEIN MEMIĆ NAPUSTIO RUKOMETNI KLUB: Novi Pazar je stabilan, ali će ovo biti najteža godina za rukomet u Srbiji... (foto)

On je istakao da je prioritet Novopazaraca dovođenje trenera.

“Pregovaramo s nekoliko eminentnih stručnjaka, verujem da ćemo to pitanje rešiti u narednih sedam do deset dana”, otkrio je Župljanin.

Ekipu Pazara napustili su golmani Nikola Milojković i Marko Antelj, levi bek Vuk Stevanović i srednji bek Dušan Medić.

Prilog pripremili:M. Minić (RTVNP-RS) i Senad  Senko Župljanin

 

http://www.ibalkan.net/

EKSLUZIVNO: Pekić novo pojačanje rukometaša Novog Pazara

Rukometni klub Novi Pazar je postao novi član Super lige Read more

Nedeljko Jovanović novi trener RK Novi Pazar

NEMA STAJANJA! Novi Pazar zaslužuje da bude rukometni grad! Nedeljko Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Komentariši