IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAH I HOROR: Ruski mafijaš ZABETONIRAO ŽIVE SRPSKE RADNIKE u temelj zgrade!!!

Grupi radnika iz Srbije koji su izvodili građevinske radove u ekskluzivnom ljetovalištu Zlatni zaliv u gradu Anapi kod Sočija u Rusiji 2013. izgubio se svaki trag, a vjeruje se da su ubijeni i da iza toga stoji ruski mafijaš Sergej Zirinov…

MOSKVA, Anapi kod Sočija : Evropa, Region, Crna Hronika…19.07. 2018, 16: 39… STRAH I HOROR: Ruski mafijaš ZABETONIRAO ŽIVE SRPSKE RADNIKE u temelj zgrade!!!

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se vjeruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog ljetovališta sjeverno od Sočija na obali Crnog mora…

Grupa radnika iz Srbije pobunila se što je morala da gradi lokalnu zgradu suda po nalogu ruskog tajkuna, i to za džabe – a onda su nestali. Posljednji podaci o njima datiraju iz 2013.

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu povodom nestanka grupe srpskih radnika za koje se vjeruje da su ubijeni, a zatim zabetonirani u temelje ekskluzivnog ljetovališta sjeverno od Sočija na obali Crnog mora.

Sudbina grupe srpskih radnika koji su nestali u crnomorskom gradu Anapi i dalje je obavijena tajnom. Zvanična istraga je prekinuta nakon saznanja da se tijela radnika nalaze zalivena cementom u temeljima ekskluzivnog hotela, jahting kluba i marine Zlatni zaliv.

Čitaj još:   BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom "Alkatrazu"...

Naime, da bi se kompletirala istraga, mora se srušiti kompletan kompleks zgrada, od čega se odustalo, objavili su ruski mediji.

Najstariji podaci o nestanku i ubistvu radnika datiraju iz 2013. godine i uglavnom se odnose na njihovu pobunu protiv člana ruske mafije. Naime, ruski tajkun i bivši poslanik skupštine krasnodarske oblasti Sergej Zirinov naredio je Srbima da dok grade njegov kompleks hotela i jahting klub da za džabe sagrade i zgradu regionalnog suda. Kada su se pobunili, nestali su.

Poslije te afere, Zirinov je uhapšen marta 2013. godine za pokušaj ubistva. Kasnije je optužnica promenjena i Zirinov je optužen za razbojništvo i za ubistvo više osoba.

Osuđen je na 22 godine. Klan koji je Zirinov vodio, ubio je, između ostalih, i direktora sanatorijuma Mali zaliv Vitalija Sadovničija i njegovu suprugu jer su odbili da slušaju…

 

Čitaj još:   FOJNICA: UŽASNA NESREĆA, poginuo sin ministra...

agencije / http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši