IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO STRAVA: Kćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva u stanu…

DANAS JE Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tijela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerovatnije, predoziranje narkoticima ili lijekovima…

SARAJEVO:Region, Crna Hronika…25.07. 2018, 10: 59… SARAJEVO STRAVA: Kćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva u stanu…

Maja Avdibegović (35), kćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo.

Kako nam je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, beživotno tijelo ženske osobe pronađeno je sinoć pola sata poslije ponoći.

“U ovom trenutku ne možemo potvrditi kako je riječ o samoubistvu. Tijelo ženske osobe inicijala M. A. pronašli smo u 00:25 sati. Naše ekipe izvršile su uviđaj zajedno sa sudskim vještakom i nastavljamo sve radnje na rasvjetljavanju slučaja”, kazala nam je glasnogovornica MUP-a KS Suvada Kuldija.

Maja je 1. juna ove godine, takođe, pokušala izvršiti samoubistvo, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spašena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila te je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gdje je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Čitaj još:   Zbog dva bombaška napada uhapšen stari policijski znanac u... (foto)

Popularni muzičar i njegova kćerka, sudeći prema njenim medijskim istupima nakon pokušaja samoubistva u junu, nisu bili u dobrim odnosima. Maja je prije ovoga dva puta dizala ruku na sebe, a za svoje stanje krivila je, sudeći prema njenim medijskim izjavama, oca Milića.

Poznati rock-muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila s ovisnosti o narkoticima.

Prema izjavama Vukašinovića, njegova kćerka se godinama borila s ovisošću o narkoticima. Iza Avdibegović su ostala dva sina…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši