IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PEKING Eksplozija ispred američke ambasade…

Očevici su preko društvenih mreža objavili da se ispred ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Pekingu dogodila eksplozija…

PEKING : Svijet, Crna Hronika… 26.07. 2018, 09: 59…PEKING Eksplozija ispred američke ambasade…

Fotografije objavljene na Twitteru prikazuju gust oblak dima i policijska vozila oko velikog objekta u sjeveroistočnom dijelu Pekinga

Kineska policija odvela je ženu koja se polila benzinom u pokušaju da se zapali ispred ambasade SAD u Pekingu, javlja kineski državni list „Global tajms“ dok zapadni mediji tvrde da je ispred američke ambasade u prestonici Kine odjeknula eksplozija, prenosi Rojters.

Britanska agencija navodi da ne može da potvrdi informaciju kineskog lista. Očevidac je Rojtersu kazao da je video kako kineska policija provjerava vozilo parkirano ispred ambasade SAD.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se vidi dim od navodne eksplozije. Rojters navodi da je drugi očevidac rekao da je video sedam ili osam policijskih vozila u blizini američke ambasade, kao i da je blokiran put u blizini kompleksa ambasade.

Čitaj još:   AGRESOR RUŠI I UNIŠTAVA SVE REDOM: Stadion ukrajinskog premijerligaša sravnjen sa zemljom (foto, video)

AP takođe prenosi da su se na internetu pojavila svedočenja o eksploziji ispred ambasade. Na fotografijama na Tviteru vide se velike količine dima i vozila koja liče na policijska ispred ogromne strukture u sjeveroistočnom dijelu Pekinga.

izvor agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši