IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDO Jovanović: “Vjerice, napusti skupštinsku klupu”…

Predsjednik LDP Čedomir Jovanović je ocjenio da je Radeta anticivilizacijskim rečnikom “napala” preminulu predsjednicu Majku Srebrenice Hatidžu Mehmedović, sramno se rugajući njenoj žrtvi i žrtvi njene porodice…

BEOGRAD: Evropa, Crna Hronika… 26.07. 2018, 12: 59… ČEDO Jovanović: “Vjerice, napusti skupštinsku klupu”…

Predsjednik LDP Čedomir Jovanović obratio se danas šefovima poslaničkih klubova pismom u kojem je zatražio da se ne održavaju sjednice parlamenta dok potpredsjednica skupštine Vjerica Radeta ne podnese ostavku ili ne bude smijenjena sa svih funkcija, saopšteno je iz te stranke…

“Radi se o ženi koja je ostala bez muža i dva sina u genocidu počinjenom u Srebrenici. Ono što je uradila Radeta poslije njene smrti je nešto sa čime se niko normalan u ovoj zemlji ne može složiti”, naveo je Jovanović.

Kaže da je Radeta bila najglasnija u vezi sa slučajem Meha Omerovića što je rezultiralo njegovom ostavkom, te dodao da je sada vrijeme da i sama napusti skupštinsku klupu.

Čitaj još:   GRADONAČELNIK MOSKVE ŠOKIRAO PLANETU: Glavni grad Rusije gori od Njujorka!

“Nakon njenog dugogodišnjeg ratnohuškačkog političkog djelovanja, njeno poslednje ismevanje žrtava rata je nešto čemu se moramo jasno i glasno suprotstaviti. Posle poslednjeg sramnog čina, Vjerica Radeta i dalje ostaje na mestu sa kojeg se vodi parlament. To je nedopustivo za društvo koje teži ka uspostavljanju evropskih civilazacijskih vrednosti”, istakao je Jovanović.

Jovanović kaže da je dužnost svih parlamentaraca da se izjasne o njegovom predlogu i da “pokažu jedinstven stav da Vjerici Radeti nije mjesto u parlamentu”.

Narodna poslanica i funkcionerka SRS Vjerica Radeta nedavno je neprimereno reagovala na svom tviter nalogu na vijest o smrti predsjednice Udruženja “Majke Srebrenice” Hatidža Mehmedović, koja je u Potočarima izgubila muža i dva sina.

“Čitam umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi?!”, napisala je Radeta.

Rođena 1955. godine u Livnu, u Bosni i Hercegovini… Završila je Pravni fakultet u Sarajevu…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši