IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: ”TOMA GROBAR”, PRELOMIO, RUŠI VUČIĆA, Osniva stranku i CIJEPA SNS…

Nakon duže pauze, Tomislav Nikolić je prelomio i riješio da se vrati u politiku. Kako saznajemo, Nikolić je okupio izvijestan broj pristalica i simpatizera Srpske napredne stranke s kojima će oformiti novu stranku, treću po redu u njegovom bogatom političkom opusu.

BEOGRAD: Evopa, Politika, 27.07. 2018, 15: 20…BEOGRAD: ”TOMA GROBAR”, PRELOMIO, RUŠI VUČIĆA, Osniva stranku i CIJEPA SNS…

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić vraća se u politiku, kažu neki pouzdani izvori iz okruženja bivšeg predsjednika Srbije!

Ovoj političkoj partiji će se, po svoj prilici, priključiti i Velimir Ilić, bivši ministar za kapitalne investicije, građevinu i urbanizam kao i Saša Mirković, poznati producent i političar, predsjednik pokreta Cela Srbija.

Izvori tvrde da će se toj novoj partiji kasnije pridružiti i gradonačelnik Kragujevca, sin Tomislava Nikolića, Radomir Nikolić, sa svojim pristalicama iz Šumadije.

Čitaj još:   DETALJI STRAVIČNE EKSPLOZIJE U BEOGRADU: Stakla pucala, sve se trese, pet osoba je... (foto)

S obzirom na politički domet i prethodni politički angažman ovih političara, pretpostavlja se da će nova stranka biti patriotska i rusofilska.

Srbijanska partija (SP) kako već unaprijed u šali nazivaju radnim nazivom ovu partiju, mogla bi uzeti veliki dio kolača i vlasti ali možda još i više opoziciji, prije svega pokretu Dveri Boška Obradovića.

No, na duže staze, zbog svog uporišta na lokalu, Srbijanska partija bi mogla postati ozbiljna alternativa vladajućoj koaliciji i naročito Srpskoj naprednoj stranc na čijem čelu je Aleksandar Vučići.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši