IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD Srbin koji je izdao naredbu od koje svi u Srbiji strahuju: “SRBI, SPREM`TE SE, SPREM`TE”

Organizacija Srpska desnica (SD), na čijem čelu se nalazi Miša Vacić, poslala je saopštenje u kojem tvrdi da su njihovi pripadnici širom Srbije počeli da preduzimaju određene mjere i da se spremaju za odbranu Srba na Kosovu od potencijalne agresije Albanaca sa Kosova…

BEOGRAD: Politika, Zanimljivosti, četvrtak 09.VIII. 2018, 21: 58… BEOGRAD Srbin koji je izdao naredbu od koje svi u Srbiji strahuju: “SRBI, SPREM`TE SE, SPREM`TE”

“Postoje jasne indicije da se sprema nešto što nijedna normalna osoba ne želi i što se svim silama mora spriječiti”, kaže se u saopštenju.

“Srpski narod neće biti nova žrtva, nećemo gledati kolone srpskih izbjeglica koje pred ognjem napuštaju svoja viševijekovna ognjišta. Stoga predsjednik Srpske desnice, stoji u saopštenju, naređuje svim pripadnicima pokreta da se u slučaju eskalacije nasilja protiv civilnog srpskog stanovništva na Kosovu odmah jave u službu državnim organima Vojske Srbije i bezbjednosnim strukturama, kako bi se stavili na raspolaganje kao dobrovoljci u odbrani srpske nejači” saopštila je Srpska desnica.

Čitaj još:   Istanbul: Potporni zid se urušio, nastao krater dubok 20 metara...

Najavio je opštu mobilizaciju svojih stranačkih kolega i priključenje Vojsci Srbije…

Ovaj pokret upozorava na veliku mogućnost udara na sjever Kosova i posebno se ističe naređenje predsjednika pokreta kojim se pozivaju svi pripadnici SD- a da budu spremni “da se stave na raspolaganje Vojsci Srbije u slučaju agresije na Kosovu”..

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši