IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠAROVIĆ UDARIO DODIKA GDJE NAJVIŠE BOLI: MILE NIJE NORMALAN, neće mu pomoći ni Trampovi ni Clintonovi savjetnici”

Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, je mišljenja da Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, neće pomoći angažovanje savjetnika Donalda Trampa, američkog predsjednika. Istakao je za nedije da Dodik ne spada u normalne ljude i normalne politike…

SARAJEVO, BANJA LUKA:Politika, Zanimljivosti, četvrtak 09.VIII. 2018, 20: 58…ŠAROVIĆ UDARIO DODIKA GDJE NAJVIŠE BOLI: MILE NIJE NORMALAN, neće mu pomoći ni Trampovi ni Clintonovi savjetnici”

U komentaru Dodikove namjere da angažuje savjetnike aktuelnog predsjednika SAD-a, Šarović je rekao:

“Ako imate novca možete angažovati bilo koga. Mislim da to nije potrebno činiti. Savez za promjene će novac koristiti za druge, potrebnije stvari. Mislim da Trampovi ili Clintonovi savjetnici ne mogu pomoći Dodiku. Čudi me da je posegnuo za takvim nešto”.

Izrazio je nadu da će u Republici Srpskoj pobijediti “normalni ljudi i politike”, te je naglasio da Dodik “ne spada u takve”.

Čitaj još:   Svečano otvorena Nafaka džamija u Bihaću...

“Mislim da Dodik Republiku Srpsku vuče nazad i s njim Republika Srpska nema svjetlu perspektivu”, rekao je Šarović i okarakterisao najavu Dodika da će tražiti mjesto za Republiku Srspku u Ujedinjenim nacijama kao “spinom” i “biserom”.

Ne misli da je Dodik odgovoran za izborni rezultat Saveza za promjene, već da odogovornost treba tražiti u samom Savezu za promjene. On se nada da će izlaznost na ovogodišnjim Opštim izborima biti veća u odnosu na prethodne.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši