IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME U BIH: Žuti metoalarm, dva dana sunca, onda preokret…

Danas u Bosni i Hercegovini prijepodne sunčano vrijeme… U drugoj polovini dana lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 15 i 20°C, a najviša dnevna do 39°C.

SARAJEVO: Evropa, Putovanja, četvrtak 09.VIII. 2018, 06: 52…VRIJEME U BIH: Žuti metoalarm, dva dana sunca, onda preokret…

četvrtak, 09.08.2018.
Sparno vrijeme moglo bi kod meteoropata i osjetljivijih osoba uzrokovati razdražljivost, nesanicu i glavobolju, a kod srčanih bolesnika i astmatičara umjerene tegobe. Preporučujemo da se planirane aktivnosti provode u jutarnjim satima kada će biti ugodnije i svježije.

U petak prijepodne pretežno sunčano. U drugoj polovini dana jači razvoj oblačnosti, pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 16 i 22°C, a najviša dnevna oko 39°C.

U subotu prijepodne u Bosni pretežno oblačno s lokalnim pljuskovima u u Krajini, sjevernim i centralnim područjima. U Hercegovini prijepodne sunčano s malom do umjerenom naoblakom. U drugoj polovini dana lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju u Hercegovini, centralnim, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 15 i 19°C, a najviša dnevna do 38°C.

Čitaj još:   DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima... (foto)

U nedjelju u poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi u Hercegovini, centralnim i jugoistočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 13 i 17°C, a najviša dnevna temperatura zraka do 33°C…

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši