IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Hrvatska je svedočila jednom od najvećih okupljanja u historiji države…

ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, petak 10.VIII. 2018, 12: 58… ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Cijela zemlja je “disala kao jedno”, a mišljenja su jedino bila podeljena oko učestvovanja Marka Perkovića Tompsona na dočeku, prenosi “Jutarnji list”.

Hrvatski RTL pokušao je da istraži šta Hrvati misle o tome. Anketu u kojoj je učestvovalo 1.300 ispitanika sprovela je agencija “Prmocija plus”.

Ankleta RTL- a pokazala je mu podrška nije ni približno toliko velika, iako je većina ispitanika podržala nastup kontroverznog pjevača. Da je Tompson trebalo da nastupa na Trgu smatra nešto više od polovine anketiranih, njih 51,7 odsto, dok se 38,8 odsto ispitanika protivilo tom nastupu, a 9,5 odsto ne zna ili je neodlučno. Time je zapravo povrđeno da je teza o podjeljenosti društva oko ovog pevača tačna.

Čitaj još:   U MANASTIRU SOPOĆANI IZBIO POŽAR! SUMNJA SE DA JE PODMETNUT?

Oni koji podržavaju Tompsonov nastup njih 51 odsto, kao glavni razlog ističu činjenicu da su igrači hteli da im zapjeva na bini to veče.

DAKLE SVI Oni koji su bili protiv Tompsona, kao ključni argument navode da su njegove pjesme proustaške, te ne podržavaju ono što on predstavlja, tako tvrdi 42 odsto “antitompsonovaca”.

Na RTL- u su podržavali i kako su Tompsonovo pojavljivanje na dočeku doživeli birači iz vodećih stranaka.

Čak 76 odsto birača HDZ- a ga podržava, ali nije beznačajna ni podrška od 17 odsto koju taj muzičar uživa među biračima SDP- a. Takođe je zanimljivo da Tompsona podržava i više od polovine birača Živog zida (50,9%), većina birača Mosta (90%), kao i većina fanova stranke Milana Bandića (53%)…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB Kolinda Grabar- Kitarović u trodnevnoj službenu posjetu Albaniji…

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započela je trodnevnu službenu posjetu Read more

Komentariši