IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIN PUCAO NA POLICIJU: Jovan Šišljagić (27) uhapšen na Floridi…

Zbog pokušaja ubistva američkog policajca Vilijama Ejermana (50), u Džeksonvilu, na Floridi, u sredu je uhapšen srpski državljanin Jovan Šišljagić (27)…

FLORIDA,Džeksonvil : Svijet, Crna Hronika, Vijesti, Zanimljivosti, ponedeljak 13.VIII. 2018, 06: 39… SRBIN PUCAO NA POLICIJU: Jovan Šišljagić (27) uhapšen na Floridi…

Šišljagić koji ima i državljanastvo SAD,kasno uveče je, na lokalnoj plaži u Džeksonvilu pravio buku i nered, a kada se pojavila policijska patrola, on je iz čista mira počeo da puca.

– Na poziv građana, policajac Ejerman se uputio ka plaži. Mislio je da će to biti rutinska intervencija, ali na licu mjesta ga je sačekao horor. Još nije bio ni izašao iz vozila, a Šišljagić je počeo da puca na njega – prenose američki mediji.

Ejerman je istrčao iz vozila i viknuo napadaču da se preda i da spusti oružje, ali Šišljagić je samo nastavio da puca, ranivši pritom policajca u nogu i karlicu.

Na sreću, ranjenom policajcu ubrzo je stiglo pojačanje, koje je, nakon kraće potjere, uspjelo da savlada Šišljagića, koji je u pucnjavi zadobio tri prostrelne rane.

Čitaj još:   Prva zemlja u Evropi koja otvara škole, roditelji nisu sretni... (foto)

Povređeni policajac je prevezen u obližnju bolnicu i njegovo stanje je trenutno stabilno.

Kod Šišljagića su u pitanju lakše povrede i on je u četvrtak ujutru sa zavojima na ruci i stopalu saslušan u tužilaštvu. Njemu se na teret stavlja pokušaj ubistva, a sud bi protiv njega trebalo da podigne optužnica krajem avgusta.

Šišljagić odranije poznat policiji uglavnom zbog manjih prestupa, a zbog jednog je navodno, išao i na kurs kontrole bijesa.

On je 2010. godine bio hapšen zbog posedovanja 20 grama marihuane i nasilničkog ponašanja. Ipak, tada je uspio nekako da izbjegne zatvorsku kaznu.

Šišljagićeve komšije imaju različito mišljenje o njemu. Jedni ga hvale i govore da se radi o primernom mladiću, a drugi kažu da nisu iznenađeni…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši