IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELO POLJE Vatreni okršaj: Ubijen državljanina Srbije, jedan ranjen, osumnjičen Elvis Ćatović koji je uhapšen…

Jedna osoba je ubijena, a druga ranjena u pucnjavi koja se oko ponoći dogodila u Bijelom Polju, potvrđeno portalu RTCG iz Uprave policije, a nezvanično se navodi da su žrtve državljani Srbije…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Crna Htonika, Vijesti, , Zanimljivost, utorak 14.VIII. 2018, 12: 29… BIJELO POLJE Vatreni okršaj: Ubijen državljanina Srbije, jedan ranjen, osumnjičen Elvis Ćatović koji je uhapšen…

Državljanin Srbije Željko Pavlov ubijen je, dok je Ljubomir Lazić takođe državljanin Srbije teže ranjen u vatrenom okršaju koji se sat nakon ponoći dogodio u Bijelom Polju.

Kako saznaju lokalni mediji, policija je uspjela da uhapsi Bjelopoljca Elvisa Ćatovića za kog se sumnja da je pucao u pravcu srpskih državljana.

Naš sagovornik iz policije navodi da je u okršaju ranjen i Ćatović ali da tek treba da bude utvrđeno ko je u njega pucao i pogodio ga u ruku.

Čitaj još:   Izraelski napad na ispračaj ubijene palestinsko- američke novinarke Shireen Abu Akleh je "duboko uznemirujući"... (foto, video)

Policija je pronašla i oružje kojim je ovaj zločin počinjen.

Iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) su kazali da je Lazić primljen zbog povreda grudnog koša nanesenih vatrenim oružjem.

“Pacijent Lj. L. (1970) upućen je u Klinički centar Crne Gore u ranim jutarnjim satima iz Opšte bolnice Bijelo Polje. Primljen je u Odjeljenje centralne intenzivne terapije i trenutno je stabilnih vitalnih parametara”, kazala je za Televiziju Vijesti  Gorica Soković portparolka KCCG.

Istraga je u toku, uskoro se očekuje saopštenje policije.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši