IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STVARNO GODINE NISU VAŽNE: Bivši muž Tereze Kesovije ljubi 42 godine mlađu kao i Bebek, Kalember, Novković…

DAKLE Između Mire Ungara i njegova Sare razlika je od 42 godine, a slijede ih Bebek i Ružica s 34 godine dobne razlike…

ISTANBUL: Regija, Vijesti, Zanimljivosti, srijeda… 15.VIII. 2018, 09: 59…STVARNO GODINE NISU VAŽNE: Bivši muž Tereze Kesovije ljubi 42 godine mlađu kao i Bebek, Kalember, Novković…

KAŽE SE DA Godine su samo broj, barem ako pitate neke od parova koji su se našli na našoj ljubavnoj listi. Dok će neki tražiti ljubav s vršnjacima ili ljudima s nevelikom razlikom u godinama, oni drugi neće se obazirati, već će se prepustiti emocijama ne pitajući za brojke. Kad je prava ljubav u pitanju, ništa nije važno. Reći će vam to sigurno, primjerice, Željko Bebek ili Boris Novković.

Između seksi manekenke i Borisa stoji razlika od 25 godina. Dok je njoj tek 25 godina, njemu ih je točno 50. On iza sebe ima tri braka, a ona je nijedan. No, nedavno je Iris na svom Instagramu vezu s Borisom opisala sudbinskom i onom za cijeli život! Godine im za vezu nimalo ne smetaju. No dobro, ni Boris nije tipični 50- godišnjak.

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa…

Između manekenke i voditelja razlika je od 20 godina. Također iza sebe Joško ima bogato ljubavno i životno iskustvo, dok znatno mlađa Jelena neke stvari tek ima ispred sebe. Ipak, to ih nije spriječilo da uživaju u vezi već godinama. Samouvjereno je Jelena svojedobno izjavila da je s Lokasom to – to!

Čitaj još:   VELEŽ VELIČA PUNIH 100 GODINA POSTOJANJA: Rođeni priredili spektakularni vatromet sa Starog mosta... (foto, video)

Željko i Ružica Bebek…

Ljubav između obožavateljice i slavnog glazbenika počela je prije puno godina. Već su jako dugo zajedno, a razlika od 34 godine im nikad nije zasmetala. Dobili su tijekom braka i dvoje djece i s njima uživaju u obiteljskom životu. Vitalni glazbenik i danas ima nastupe, obožava jedriti i živi zaista energično pa sigurno i na taj način Ružica manje osjeća razliku u godinama između nje i njenog slavnog supruga.

Miro i Sara Ungar…

Apsolutni rekorder svakako je glazbenik Miro Ungar, čija je supruga Sara od njega mlađa čak 42 godine. Kada su se vjenčali njemu je bila 71, a njoj 29 godina. Ona je njegova četvrta supruga, s kojom se oženio na Havajima. Vratila je Ungaru mladost i energiju te se sjajno nadopunjuju.

VLADO I ANA…

Iako nisu više zajedno, velika razlika u godinama bila je i među ovim bivšim bračnim parom. Među njima je 30 godina razlike, a u braku su bili osam godina. Tijekom zajedničkih godina dobili su i sina, koji im je danas najvažniji i zbog kojeg su i dalje u sjajnim odnosima. Vlado je Ani velika podrška bio i dok je gradila svoju karijeru, a tako je ostalo do danas.

Čitaj još:   ADVOKAT Nikola Martinović: DRITAN kaže nuđen mu mito onda on rizikuje krivičnu odgovornost... (foto)

 

(SB / 100posto.hr) / http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši