IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS OBILNI PLJUSKOVI I GRMLJAVINA U BIH: Prognoza za naredna dva dana…

U drugoj polovini dana u većem dijelu zemlje jači pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a najviša dnevna između 22 i 32°C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Vijesti, Zanimljivosti, četvrtak 16.VIII. 2018, 06: 39… DANAS OBILNI PLJUSKOVI I GRMLJAVINA U BIH: Prognoza za naredna dva dana…

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano prijepodne… Stabilnije vrijeme u većem dijelu naše zemlje očekuje se od 19. augusta, pa do kraja mjeseca.

četvrtak, 16.8.2018.
Biometeorološke prilike će biti povoljne što će pozitivno djelovati na većinu populacije. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata će biti slabije izražene.

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a najviša dnevna između 25 i 32°C.

Čitaj još:   ‘ĐUBRE ZATRPALO ZAGREB, GUŠE SE U SMEĆU!’ Srpski mediji likuju, samo su čekali: ‘Pogledajte odvratne scene iz hrvatske prijestolnice’... (foto, video)

U subotu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prijepodne mala do umjerena naoblaka. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje jači lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a najviša dnevna temperatura između 25 i 33°C.

U nedjelju u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme s pljuskovim i grmljavinom. U Hercegovini prijepodne mala do umjerena naoblaka. U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi i u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 19°C, a najviša dnevna temperatura između 24 i 34°C.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši