IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR Šleper naletio na automobil, poginuli otac i ćerka, majka u teškom stanju…

Oni su bili u automobilu “pasat”, kada ih je udario šleper registarskih novosadskih tablica…

BEOGRAD: Srbija, Vijesti, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, četvrtak 16.VIII. 2018, 18: 59…HOROR Šleper naletio na automobil, poginuli otac i ćerka, majka u teškom stanju…

Na putu između sela Jasenice i Žitorađa oko 16 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su nastradali otac i osmogodišnja ćerka, dok je majka teško povređena.

On je prema nepotvrđenim informacijama, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na drugu stranu kolovoza i udario u automobil.

Kako saznajemo u prokupačkoj bolnici „dr Aleksa Savić“, nastradali su otac D. M. i njegova ćerka N. M., dok je majka S. M. zadobila teške telesne povrede i ona je smještena na odjeljenje hirurgije, ali je njeno stanje stabilno i nije životno ugrožena.

Čitaj još:   BERANE: Nakon ustoličenja i neodgovornosti VLASTI, grad postao novi KLASER KORONE

– Otac koji je bio za volanom automobila i djevojčica na sjedištu iza njega nastradali su na lice mjesta, dok je majka koja je sjedela na mjestu suvozača prošla sa teškim povredama, ali nije životno ugrožena. Kod nas je dovezena djevojčica, iako nije davala znake života- kratko su prokomentarisali u prokupačkoj bolnici.

Istraga koja je u toku, daće odgovor kako je došlo do ovako stravičnog udesa sa teškim posledicama. Inače, prema prvim informacijama u automobilu je bila porodica iz sela Glašinac u opštini Žitorađa.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši