IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BAKIR Izetbegović o FAHRI Radončić:”Pomogli mu na napravi Avaz a okrenuo se protiv Bošnjaka”!

Odgovarajući na pitanje o Džaferovićevom protivkandidatu, lideru SBB- a Fahrudinu Radončiću, BAKIR Izetbegović je rekao da se radi o čovjeku koji se okrenuo protiv svog naroda i iskoristio svoje novine “Dnevni avaz” da napravi nesagledive štete Bošnjacima…

SARAJEVO: BiH, Vijesti,, Zanimljivosti, subota 18.VIII. 2018, 12: 48…BAKIR Izetbegović o FAHRI Radončić: “Pomogli mu na napravi Avaz a okrenuo se protiv Bošnjaka”!

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović i predsjednički kandidat SDA, Šefik Džaferović, govorili su sinoć na trbini u Banovićima, a osim o programskim cljevima svoje stranke, kritčki su govorili i o predsjdničkim kandidatia i SBB, Fahrudnu Radončiću.

Izetbegović je nedavno za Radončića kazao da se mijenja kako se mijenjaju okolnosti, da je uvijek uz onog za kog procijeni da će jačati.

“Ne znate s kim će se udružiti i protiv koga će se okrenuti. Avaz je podigao na glorifikovanju odbrane BiH i njenih branioca, a onda je, svjedočeći u Prištini na suđenju Naseru Keljmendiju optužio Bošnjake da su otpočeli rat!? Simptomatičan je njegov odnos prema Aliji Izetbegoviću, treba pročitati šta je Avaz pisao o Aliji prije 20, prije 10, prije pet godina, šta piše u posljednje dvije godine. Trend je jasan– od glorifikovanja i proglašavanja “Ličnošću XX vijeka” stiglo se do potkopavanja i dovođenja u pitanje svega što su Alija, Armija i što smo svi mi radili braneći BiH i Bošnjake. Radončić nikada nije došao na dženazu u Potočare, nikada na Kovače, ni za bajram ga nećete vidjeti u džamiji. Dakle, nije uz svoj narod i sa svojim narodom”. kazao je BAKIR Izetbegović…

Čitaj još:   IZETBEGOVIĆ I ZVIZDIĆ U SAUDIJI: EVO na čiji poziv su otišli i o čemu su razgovarali sa domaćinima... (foto)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši