IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U PRIJEPOLJU: Pijan izazvao udes, pobjegao, pa ZAPALIO VOZILO…

Pijan izazvao udes, pobjegao sa lica mjesta pa ZAPALIO SVOJ AUTOMOBIL…

PRIJEPOLJE: Srbija, Crna Hronika, Vijesti,, Zanimljivosti, subota 18.VIII. 2018, 14: 48…DRAMA U PRIJEPOLJU: Pijan izazvao udes, pobjegao, pa ZAPALIO VOZILO…

BILA JE TO PRAVA DRAMA U PRIJEPOLJU Mrtav pijan izazvao udes, počeo da bježi, a onda je učinio nešto što će vas zaprepastiti…

Muškarac iz Prijepolja noćas je izazvao sudar, a zatim zapalio svoj automobil, poslije čega mu je policija odredila zadržavanje do 12 sati zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju sa 1,76 promila alkohola u krvi.

Muškarac (32) je, kako se sumnja, jutros oko 1 čas udario je u drugo vozilo u Draževićima, pobjegao sa lica mjesta i u prijepoljskom naselju Haimbegovića polje zaustavio vozilo, polio ga benzinom i zapalio šibicom.

Čitaj još:   MILOŠ Đuričković: MILOJKO Spajić, pokazao kukavičluk; VUČIĆ želi da realizuje popis, kako bi zaokružio dominaciju u Crnoj Gori... (foto, video)

Protiv vozača biće podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši