IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Španca zaustavila policija, pozitivan na “sve moguće droge…”

Policija iz španske pokrajne Navara zaustavila je automobil u gradu Karkastiljo, podvrgla je vozača testu na drogu i tada su u njegovom tijelu pronašli visok sadržaj kanabisa, amfetamina, kokaina i opijata, piše “Independent”…

MADRID, NAVARA: Svijet,Crna Hronika, Vijesti,Zanimljivosti, subota 18.VIII. 2018, 22: 58… Španca zaustavila policija, pozitivan na “sve moguće droge…”

Nakon što ga je zaustavila španska policija, utvrđeno je da je vozač automobila bio pozitivan na sve droge s testa…

On je takođe bio na granici dozvoljene količina alkohola u krvi, izvještavaju lokalni mediji.

Regionalna policija Navara pratila je muškarca nakon što su komšije prijavile da su videlje nekoliko ljudi kako u vidno pijanom stanju ulaze u atomobil, vraćajući se sa žurke. Oficiri su pronašli šest osoba u automobilu, 25 i 26 godina starosti, dok je jedan ležao na ostalima.

Čitaj još:   HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učenik napao domara sjekirom, bore mu se za život

Tada je otkriveno da je vozač bio pozitivan na svaku supstancu na koju je testiran, dok je policija kazala za Euronews da možda nije bio pod uticajem svake droge jer neke mogu da se zadrže u tijelu i poslije nekoliko dana.

Novčana kazna iznosila je 1.000 eura i oduzeto mu je 12 bodova sa vozačke dozvole, dok je šest prijatelja u automobilu kažnjeno sa po 200 eura zbog toga što nisu stavili pojaseve…

Vozačev automobil je takođe privremeno zaplijenjen…

(“Independent”) / http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši