IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ I SKANDAL NA ZLATIBORU: Djeca u uniformama- to nije Srbija budućnosti…

– Nama to kao zemlji nije potrebno i takve stvari država Srbija neće tolerisati – istakao je pun tuge Vučić…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti,, Zanimljivosti, subota 18.VIII. 2018, 12: 48… VUČIĆ I SKANDAL NA ZLATIBORU: Djeca u uniformama- to nije Srbija budućnosti…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ono što se dešavalo na Zlatiboru i kamp u kojem su djeca imala vojnu obuku nije Srbija budućnosti i poručio da takve stvari država Srbija neće tolerisati.

“I kada radite to, ne bi trebalo da se radi u uniformama. Takve stvari država Srbija neće tolerisati. To nije Srbija budućnosti i Srbija kakvom želimo da se ponosimo. Ta djeca su dobra djeca, ali zna se kada je vrijeme za vojsku, za školu i za druge stvari”, rekao je Vučić novinarima…

Čitaj još:   SANDŽAK: Suđenje Safiji Klimenti, zapalila je muža Sulejmana i njegovu suprugu Sedinu ali došlo je do neobične situacije... (foto)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas da je kamp na Zlatiboru zatvoren i da su djeca vraćena kući i da se trenutno odvijaju završni radovi na rasklapanju kampa.

“Dali smo nalog za raspuštanje kampa prije svega zabrinuti zbog moguće zloupotrebe djece i iuznemirenja javnosti” rekao je Stefanović.

Zamolio je roditelje da razumiju da uniforme nisu za djecu…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši