IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DEFINITIVNO SVE SE POREMETILO Stižu tropske noći, a kada čujete kakva nas jesen čeka

RECIMO Danas ali i narednih dana će biti veoma visoke temperature, a nećemo se ohladiti ni tokom noći. Živa u termometru nerijetko će premašiti i 35 podeok C, a ni z od zahlađenja neće doći bar još sedam dana…

ISTANBUL: Region, Vijesti, Putovanja, Zanimljivosti, nedelja 19.VIII. 2018, 17: 58… DEFINITIVNO SVE SE POREMETILO Stižu tropske noći, a kada čujete kakva nas jesen čeka

Da, kako najavljuju iz RHMZ, na čitavom Balkanu su mogući pljuskovi, ali oni kratkotrajni, koji nam neće donijeti nimalo osvježenja, već samo sparinu.

Ni prognoze za jesen nisu nešto mnogo vedre. Kako javlja AccuWeather, od septembra nadalje očekuju nas turbulentni meteorološki događaji!!!

Kako kažu, sijeverni dio Evrope će i dalje biti u nemilosti sunca, pa bi ekstremno visoke temperature mogle da izazove požare, naročito u Skandinaviji. Krčkaće se i u Velikoj Britaniji i Francuskoj, ali i u Njemačkoj, Belgiji i Holandiji gdje će temperature biti i za 3 stepena C više od prosjeka.

Čitaj još:   Stvari o krvnim grupama koje treba znati: Stres, karakter... (foto)

Što se tiče Balkana, nama stiže potop!!! Ako je vjerovati najavama, već u septembru nam stižu oblaci koji će donijeti obilne kiše i oluje. Nestabilno i kišno vrijeme će se po svemu sudeći zadržati i tokom oktobra i novembra.

– U Italiji i na većem dijelu Balkana, pogotovo u Grčkoj će često padati obilne kiše – naveli su na ovom sajtu…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši