IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO ZAŠTO Ne nositi bijeli brus ispod bijele majice…

SIGURNI SMO DA Ipak, stručnjaci su upravu jer su otkrili za portal “Times of India” da nikako ne bi trebalo da nosite bijeli ili “nude” (boja kože) brushalter ispod svijetlih stvari, tvrdeći da će se ti grudnjaci isticati, te narušiti cijelokupan autfit, ali i utisak…

ISTANBUL: Vijesti,Recepti, Zanimljivosti, nedelja 19.VIII. 2018, 22: 58… EVO ZAŠTO Ne nositi bijeli brus ispod bijele majice…

Providni materijali, tako zavodljivi, tajanstveni, provokativni. Ističu ženstvenost, skrivaju i otkrivaju, i razbuktavaju maštu. Ovog ljeta su bili pravi hit!

Kada je riječ o vešu, veliki broj dama se opredjeljuje za bijeli grudnjak, smatrajući da se on najmanje vidi i ocrtava ispod garderobe. Posebno u slučajevima kada nose bijelu majicu ili košulju.

Čitaj još:   Martinović odbio Vučića: Božićka prihvatila predlog da prekine da gladuje... (foto)

Umjesto belog, oni savjetuju da birate crveni brus.

Zvuči nevjerovatno, ali oni objašnajvaju da koža crvene podtonove i zbog toga se crvena boja grudnjaka “stopi” i ne ističe ispod bijele majice.

U slučaju da imate čist ton kože, trebalo bi da nositei grudnjak plave boje, a za tamnije tonove kože birajti tamnocrvene nijane.

Žene s maslinastom bojom kože trebalo bi da biraju brushalter boje borovnice, zaključuju…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši