IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREPUCAVANJE U SRBIJI: “Premijerka zanemela”; “Brnabić: Vuče, neću u tvoje blato”

“Neću Vuče u tvoje blato”, tako je premijerka Ane Brnabić odgovorila na nove tvitove šefa Narodne stranke Vuka Jeremića.

Jeremić je to što premijerka nije odgovorila na njegove prethodne tvitove protumačio, najnovijim – “premijerka zanijemela”.

“Poslije žestokih odgovora na moje komentare o korupciji, @anabrnabic je zanemela na dokumenta kojima sam to potkrepio. Nije znala da postoje? Ili je stigla packa od šefa da se mane direktnog dijaloga sa mnom, jer joj tu neminovno sledi deblji kraj? Šta god da je, bedno je”, napisao je Jeremić na toj društvenoj mreži.

Ubrzo je uslijedio odgovor premijerke Srbije: “Vuče, izvini, ali ja ne mogu da se valjam u ovom blatu sa tobom…”, napisala je Brnabićeva na svom nalogu na Tviteru.

Premijerka je dodala i da nema vremena, koliko god to bilo zanimljivo i koliko god joj je primamljivo da mu odgovori na svaku laž i uvredu. “Čoveče, da li si ti uopšte svestan u kakvom stanju ste zemlju ostavili i šta sada sve treba uraditi?”, navela je Brnabićeva.

Čitaj još:   ŠUMOVI iz BEOGRADA: Ana Brnabić, mjesec dana ne odgovara Krivokapiću na poziv, da dođe u Podgoricu... (foto)

Jeremić je u odgovoru napisao još dva tvita, a u jednom kaže da bi premijerka trebalo da mu se obraća sa “vi”.

On je, inače, predsjednicu vlade početkom mjeseca nazvao “kreaturom”, koja se, po njemu, sticajem okolnosti našla na toj poziciji.

U polemici koju je Jeremić započeo početkom ove sedmice, aluzijama na navodne sumnjive poslove porodice Brnabić, premijerka je poručila Jeremiću da nije ona, nego on dobio 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu i da treba da objasni zašta je dobio taj novac.

“Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio… Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A, što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj’ ostaj mi zdravo!”, napisala je Brnabićeva odgovarajući na Jeremićev tvit.

izvor:slobodna bosna.ba

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši