IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kristina Kockar, traži za ulazak u šou- program pola miliona eura…

‘MOJA CIJENA JE VISOKA!’ ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA ČUJETE KOLIKO PARA KIJA TRAŽI ZA “ZADRUGU 2” …

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Vijesti… SUBOTA, 25.VIII. 2018, 18: 29…Kristina Kockar, traži za ulazak u šou- program pola miliona eura…

Pobjednica “Zadruge 1” Kija Kockar tražila je čak 500.000 eura kako bi ušla u drugu sezonu ovog ultrapopularnog rijalitija, ekskluzivno! Poslije dugih pregovora sa čelnicima Pinka dogovorila je da ne bude takmičarka već voditeljka “Zadruge 2”.

Novopečena pjevačica, koja je u finalu prve sezone osvojila čak 55 odsto glasova publike, očigledno se precijenila.

– Ona za samo jedan nastup u klubu uzme između 3.000 i 5.000 eura. Ne želi lahko da se odrekne toga, niti da nestane sa muzičke scene sada kada je u jeku popularnosti. Nastupa skoro svako veče, a zaradila je toliko love od rijalitija i pjevanja da je već kupila i stan i automobil. Zbog toga je i odvalila ogromnu cifru, za koju vijeruje da bi mogla da joj promjeni život. Bez ustezanja je tražila pola miliona eura, i to da joj isplate unaprijed – otkriva izvor iz medija.

Čitaj još:   SARAJEVO, GROM IZ VEDRA NEBA: Radončić podnosi ostavku na mjesto ministra sigurnosti BiH… (fotoi video)

Bivšoj supruzi Slobe Radanovića ne bi smetalo da ponovo živi pod istim krovom s pjevačevom ljubavnicom Lunom Đogani, koja je već potpisala ugovor o ulasku.

– Da je dobila toliku lovu, ne bi je interesovalo ko je sve tamo. Sama je rekla: “Kad sam mogla da gledam Lunu kako ima seks s mojim mužem na tri metra od mene, onda mogu sve”- priča naš izvor blizak Kiji.

Međutim, producenti nisu hteli da toliko odreše kesu, pa su s Kockarevom našli kompromis.

– Zasad su se dogovorili da Kija bude jedna od voditeljki “Zadruge 2”. Ona se odlično snalazi pred kamerama, elokventna je i vijeruju da će biti pun pogodak. Prava poslastica za gledaoce biće kada bude propitivala bivšu Slobinu ljubavnicu Lunu. Ipak, ostavili su mogućnost da Kristina u jednom trenutku uđe nakratko u rijaliti – zaključuje izvor.  Tim povodom oglasila se i Kija.

– Ako me vidite u “Zadruzi 2”, znači da sam uzela ogromne pare. Moja cijena je visoka – rekla je Kockareva…

http://iBalkan.net

Čitaj još:   BERLIN: PRIJAVA PUTOVANJA U "RIZIČNE ZEMLJE" traži se od građana da prijavljuju putovanja... (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši