IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME: DANAS sunčano, SUTRA oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom…

PREDLOG Iskoristite sunčanu subotu za izlet u prirodu jer se u nedjelju očekuje promjena vremena- kiša, pljuskovi i grmljavina…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Vijesti… SUBOTA, 25.VIII. 2018, 07: 19…VRIJEME: DANAS sunčano, SUTRA oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom…

Sutra će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima porast naoblake u Bosni može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu. Vjetar na zapadu, jugozapadu Bosne i u Hercegovini slab do umjeren jugozapadni, a u ostatku zemlje slab promjenljivog smjera. Jutarnje temperature od 15 do 21, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 28 do 34 °C.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. Poslije podne postoji manja vjerovatnost za lokalni pljusak i grmljavinu. Jutarnja temperatura oko 17, a dnevna oko 30 °C

U subotu 25. avgusta, sunčano vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima porast naoblake u Bosni može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu.

Vjetar na zapadu, jugozapadu Bosne i u Hercegovini slab do umjeren jugozapadni, a u ostatku zemlje slab promjenljivog smjera.

Čitaj još:   STIŽE DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Pljuskovi, grmljavina, zahlađenje 15 C...

Jutarnje temperature od 15 do 21, na jugu od 19 do 24, a dnevne od 28 do 34 °C.

U nedjelju 26. avgusta, pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prije podne u istočnim, sjeveroistočnim područjima Bosne sunčanije. Prije podne padavine na sjeverozapadu Bosne i ponegdje na krajnjem jugu Hercegovine a poslije podne ili u večernjim satima u većini područja.

Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 19 do 23, a dnevne na zapadu i sjeverozapadu Bosne od 15 do 21, u ostatku Bosne od 20 do 26, na jugu od 24 do 30 °C.

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši