IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Adem Ljajić godinu dana u Bešiktašu

Novopazarac, Adem Ljajić dolazi u Istanbul u Bešiktašu na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone. Dugo je trajala saga oko odlaska Ljajića iz redova Torina. Strateg “bikova” Valter Macari ne želi Lajića u svom timi i jasno mu je stavio do znanja da treba da potraži novu sredinu. Ali danas je objavljeno da Adem Ljajić ide godinu dana u Bešiktašu

Ljajić je bio i na meti Fenerbahčea, ali se ipak odlučio za crno-bijele koji u plej-ofu Lige Evrope igraju protiv Partizana,  kluba u kom je Adem ponikao.

Međutim, Ljajić neće igrati protiv Partizana u revanšu s obzirom na to da je stigao između dva meča.

Ljajić je bio zanimljiv i Šalkeu ovog ljeta. Ipak, njemački klub je vrlo brzo odustao kada su čuli da Torino traži 15 miliona za njega.

Čitaj još:   Pretežno oblačno vrijeme a padaće i kiša...

U Bešiktašu dosta očekuju od Ljajića, a turski mediji pišu da je upravo on ta ”desetka” koja je potrebna Senolu Gunešu.

Ljajić (26) je proglašen viškom u Torinu od trenera Valtera Macarija, koji je naslijedio Sinišu Mihajlovića na toj poziciji.

Prije Bešiktaša, za Ljajića su bili zainteresovani moskovski Spartak i lisabonski Sporting, ali je turski klub bio brži i konkretniji i uspio je u namjeri da dovede novopazarca.

Prilog pripremio: Senad Senko Župljanin ı http://www.ibalkan.net/

http://www.ibalkan.net/

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   HIT- Neprijatnost pred novinarima! GALEB UNEREDIO Andriju PLENKOVIĆA: Ptica izvršila nuždu po premijeru Hrvatske, pogledajte njegovu reakciju... (foto, video)

Komentariši