IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO STIPE MESIĆ DEMANTIRAO GLASINE DA JE TEŠKO BOLESTAN: “Hvala Bogu, nalazi su dobri”!

Stipe Mesić potvrdio je da je bio u bolnici u četvrtak, ali zbog rutinskih pretraga koje su pokazale da je potpuno zdrav.  

ZAGREB:Hrvatska, Putovanja, Recepti, Zanimljivosti, Vijesti… Ponedeljak, 27.08.2018… 14: 44…BRAVO STIPE MESIĆ DEMANTIRAO GLASINE DA JE TEŠKO BOLESTAN: “Hvala Bogu, nalazi su dobri”!!!

Hrvatski portal FrontPage.org objavio je vijest da je bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić u četvrtak hitno primljen u jednu zagrebačku bolnicu zbog navodnih ozbiljnih problema s kardiovaskularnim sistemom, te da rezultati provedenih pretraga “nisu obećavajući”. Sam Mesić tvrdi da je vijest netačna.

– Bio sam u bolnici samo jedan dan, i to na rutinskim pretragama. I sve je dobro završilo. Morao sam staviti holtere da bi se napravile kontrole. I pretrage su pokazale da sam potpuno zdrav. Naime, tokom novembra i decembra idem na dulja putovanja u Koreju, Kinu, Indiju i Poljsku, a postoji mogućnost da odem i u Rusiju, pa sam prije tako napornih putovanja htio vidjeti kakvo mi je zdravstveno stanje da bih bio siguran na putu – raspoloženim glasom kazao je u nedjelju Stipe Mesić.

Čitaj još:   MILO Đukanović u ATINI prvi put od obnove nezavisnosti: Postoje uslovi da sa GRČKOM bitno unaprijedimo saradnju... (foto, video)

A da nema mjesta panici i brizi za zdravlje bivšeg predsjednika svjedoči i to što je Mesić u subotu bio u Varaždinu, posjetivši Špancirfest te manifestaciju zvanu Bučograd, isprobavši tamo ponuđene specijalitete i domaću rakiju, da bi se u atriju Županijske palače družio i sa županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši