IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TENISKI SKANDAL NA US OPENU: Teniserka se SKINULA U BRUSU, sudija je kaznio…

Prvi skandal u najavi na US OPENU. U glavnoj ulozi francuska teniserka i sudija… Aliz Korne početkom trećeg seta US open duela sa Johanom Larson 1: 2 nasred terena skinula majicu…

New York: Svijet,Sport, Tenis, Zanimljivosti, Vijesti… srijeda, 29.08.2018… 19. 59…TENISKI SKANDAL NA US OPENU: Teniserka se SKINULA U BRUSU, sudija je kaznio…

Korne se poslije pauze između drugog i trećeg seta, koja je uvedena zbog vrućine u Njujorku, vratila na teren sa naopako obučenom majicom.

Ona nije zaustavila igru i otišla u svlačionicu, već je okrenula leđa televiziskoj kameri i vratila je na pravi način u akciji koja je trajala svega 10 sekundi.

Sudija u stolici Kristijan Rask je kaznio Francuskinju zbog nesportskog ponašanja, jer je na taj način pokazala sportski grudnjak ispod majice.

 Majka brtinaskog tenisera Endija Mareja, Džudi na Tviter nalogu stala je u odbranu 31. teniserke svijeta.

Čitaj još:   TUGA BOSNE: Nosilac priznanja “Zlatni ljiljan” i “Zlatna policijska značka” Miralem– Hadži Munib Mostić preselio na ahiret... (foto)

– Korne se vratila na teren posle 10- minutne pauze zbog vrućine. Novu majicu je naopako obukla. Promenila je u dnu terena, dobila je opomenu: Nesportsko ponašanje. Ali muškarci mogu da mijenjaju majice na terenu- ukazala je na razliku između muške i ženske konkurencije na Tviter nalogu Džudi Marej.

Prema pravilima VTA, teniserkama nije dozvoljeno da skidaju opremu na terenu, dok to ne važi za muški dio, jer su to na svojim mečevima prvog kola radili Novak Đoković i Rodžer Federer…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši