IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POGINULI U CRNOJ GORI: Irena, sahranjena u vjenčanici…

Irena je poginula sa svojim dečkom Veljkom, nedaleko od Budve… nesrećna djevojka je, po želji porodice sahranjena u vjenčanici…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti… četvrtaka, 30.08.2018… 19. 59…POGINULI U CRNOJ GORI: Irena, sahranjena u vjenčanici…

– Imali su planove, ali je život nepredvidiv, ovo je težak i bolan način kraja života. Razmišljala sam o mojoj Ireni i odlučila da je ne sahranimo u haljini, već u vjenčanici kakvu je ona željela, a koju nam je vlasnica radnje poklonila. Mi smo joj dali simboličnu sumu novca – kaže majka tragično stradale djevojke…

Prije nešto više od godinu dana Srbiju je potresla vijest o pogibiji studenta medicina iz Velike Plane i njenog mladića Veljka Radosavljevića. Oni su 15. jula nastradali u saobraćajnoj nesreći na crnogorskom primorju, kada se motor na kojem su išli prema plaži Jaz sudario sa automobilom kojim je upravljao M.Š.

Početkom ove godine preminuo je i otac stradale djevojke Momčilo Zlatković, kako se vijeruje od tuge za ćerkom, a njena majka sada utjehu pronalazi u svom sinu. Oni su sada oslonac jedno drugom u teškim trenucima.

Čitaj još:   NOVI DETALJI UBISTVA ČUVENOG KRIMINALCA U ZAGREBU! UPUCAN POSLIJE NASTUPA POZNATOG PJEVAČA: Tražio je neke pjesme, poslije otišao u klub GDJE JE UBIJEN... (foto, video)

Tek prije nedelju dana stigla je forenzička analiza saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo dvoje mladih. Analizu su radili Ljubomir Odalović, Miodrag Šoć i Nenad Šipka, a ustanovljeno je sledeće:

– Analizirajući dokumentaciju koju ste nam dostavili, povodom molbe da izvršimo forenzičku analizu saobraćajne nezgode u kojoj je život izgubila vaša ćerka Irena Zlatković, izjavljujemo sledeće:

Podsjetimo, Irena je bila apsolvent Medicinskog fakulteta, u Crnu Goru je otišla da radi u hotelu tokom sezone, da bi pomogla roditeljima koji su nezaposleni i bratu, svršenom studentu Pravnog fakulteta koji takođe nigde ne radi. Veljko, koji je sa njom bio u vezi mijesec i po dana došao je u Budvu da je obiđe. Prije kobnog sudara bio je na plaži Trsteno sa društvom, pozajmio je motor od prijatelja, njime je trebalo da Irenu odveze do Budve.

Zbog saobraćajne gužve koja koja je bila na putu u trenutku nesreće, bio je otežan posao istražnim organima. Zamjenica osnovnog državnog tužioca u Kotoru Ljiljana Milić odredila je zadržavanje od 72 sata vozaču “golfa” M.Š. sa kojim se sudario motor kojim je upravljao Veljko, međutim, prema forenzičkoj analizi nesrećni mladić je navodno odgovoran za tragediju…

Čitaj još:   POLICIJA INTERVENIŠE: Cecin sin DIVLJAO za volanom! (foto)

 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši