IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U SJENICI – Užasne prijetnje ženama u Sjenici

Sjenica — HAOS U SJENICI – Užasne prijetnje ženama u Sjenici-Priča o profesoru pedofilu iz Kragujevca preselila se u Sjenicu. I u tom gradu se više žena žalilo da ih on teroriše.

Jednoj ženi je i prijetio da će joj dijete isjeći satarom, a drugoj, kako je rekla, dvije decenije šalje bizarne ljubavne poruke.

Ekipa Prve televizije, koja je istraživala te navode, napadnuta je u Sjenici. Ispred kuće osumnjičenog novinar Zoran Maksimović i snimatelj Edin Husović napadnuti su i verbalno, ali i fizički.

Kragujevčanin Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika i književnosti, prvo je zaprijetio na svom Fejsbuk profilu O. R., majci maloljetne djevojčice (11), da će joj dijete isjeći na 13 komada, a komade mesa dati psima!

 

U šokantnoj prijetnji, Karličić naveo da će majka morati sve to da gleda i to sve zato što ga je prijavila zbog sumnje da je pedofil. Osim toga, Karličić je uputio prijetnje i analitičaru javnog mnjenja Saši Borojeviću, koga naziva američkim agentom i kome je poručio da će mu iskasapiti ceijlu porodicu. Borojeviću je zaprijetio da je on „mrtav čovek“, i to samo zato što je podijelio prepisku u kojoj on prijeti nesrećnoj ženi i njenoj kćerci.

Čitaj još:   VAHA O OSTANKU NA KLUPI MAROKA: Ja sam iz JABLANICE, a ona je najpoznatija po Granitu, i ja sam od GRANITA... (foto, video)

İzvor: agencije

 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Sandžaklije listom odlaze iz rodnog kraja

Nema dana, a da iz Novog Pazara, Sjenice, Tutina i Read more

Komentariši