IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVA TUČA U SUTOMORU:Tutinci se potukli

Barska policija uhapsila je dvojicu mladića iz Tutina zbog sumnje da su u tuči koja se dogodila u Sutomoru nožem povrijedili mladića iz Bara. Uhapšeni su dvadestogodišnji Amer Mujanović i Damir Dizdarević osumnjičeni da su nanijeli lake tjelesne povrede mladiću iz Bara-ranjen nožem u lijevu nadlakticu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, državljani Srbije su, kako se sumnja, nakon svađe u sutomorskoj ulici fizički nasrnuli na Barane Z.J. i S.S.

“Amer Mujanović je pored fizičke snage upotrebio i nož sječiva dužine pet centimetara kojim je Z.J. nanio laku tjelesnu povredu. Ubo ga je u lijevu nadlakticu, dok je Damir Dizdarević udario S.S”, kaže se u saopštenju.

Osumnjičeni su nakon tuče pobegli, ali ih je policija pronašla u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili.

U apartmanu je pronađen nož kojim su, kako se sumnja, napali Baranina, a bio je sakriven u delu plafona gde se nalazi otvor za klimatizaciju.

Oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u ODT u Baru i Sudu za prekršaje.

Događaj je CB Bar prijavljen u petak, isti dan policija je rasvijetila krivično ji uhpasila osumnjičene.

– Prijavljeno je da je u Sutomoru u ulici Iva Novakovića u petak došlo do tuče u kojoj je korišćen nož. Službenici CB Bar su izašli na lice mjesta i zatekli dva oštećena lica, Z. J. (17) i S. S. (21) iz Bara. Nakon potrage, osumnjičeni M. A. (20) i D. A. (20) iz Tutina – Republika Srbija su lišeni slobode u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili.

Čitaj još:   UŽAS U SANDŽAKU: DŽEMAL B. (18), PRONADJEN MRTAV- SUMNJA SE NA UBISTVO...

U apartmanu je pronađen i izuzet nož koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela. Nož je bio sakriven u djelu plafona gde se nalazi otvor za klimatizaciju, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nakon verbalne rasprave došlo je do tuče između Z. J. i S. S. sa jedne i M. A. i D. A. sa druge strane, te da je M. A. pored fizičke snage upotrebio i nož sječiva dužine 5 cm kojim je Z. J. nanio laku tjelesnu povredu – ubodnu ranu u predjelu lijeve nadlaktice, dok je D. A. zadao udarac S. S. Nakon toga M. A. i D. A. su pobjegli.

M. A. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda, dok je D. A. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru (fizički napad).

Mujanović će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Baru zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok će Dizdarević biti priveden Sudu za prekršaje.

Čitaj još:   Pogovor: O našoj Amini… (sažetak trećeg nastavka)

Oštećenom Z. J. je pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućno liječenje.

izvor:agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši