IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE DODIK, BRUTALAN, VRIJEĐA IVANIĆA: “On je obični pajac i ljenčina…”

EVO NAČIN NA KOJI JE Predsjednik Republike Srpske MILE Milorad Dodik odgovarao sinoć na pitanja novinara više medijskih kuća, publike i gledalatelja RTRS- a…

BANJA LUKA:BiH, Zanimljivosti, Vijesti…nedelja, 02.09.2018… 08. 52…  MILE DODIK, BRUTALAN, VRIJEĐA IVANIĆA: “On je obični pajac i ljenčina…”

Novinari su postavljali pitanja u okviru četiri tematske cjeline: Položaj RS unutar BiH i regiona, Unutrašnja politika, Ekonomija i Republika Srpska sutra.

Dodik je komentirao i kandidata Saveza za promjene za Predsjedništvo BiH i aktuelnog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.

Republika Srpska će biti na prvom mjestu u institucijama BiH za nas. I tamo će moći da rade samo lojalni Srbi, oni koji su lojalni Republici Srpskoj. Ovo je poručio Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a u Istočnom Sarajevu, uoči sjednice Regionalnog odbora stranke

“Ivanić nije glup, to mu niko ne može reći, ali je lijen. On je obični pajac i ljenčina, njemu je samo bitan njegov komfor”, kazao je Dodik.

“To je stvar koja se sigurno neće desiti. Mogu im odmah reći da pakuju kofere i da mogu reći svakom tamo, i kuvarici, i čistačici, i portiru, koji je Srbin, a nije radio za Republiku Srpsku, da neće ni vidjeti više ta vrata. Prema tome, neka to shvate kao prijetnju, jer to je svasvim logično. Ako mi dobijemo podršku naroda, mi ćemo da odredimo ko je tamo lojalan. Ne treba lojalnost Milorad Dodik, ja tražim lojalnost Republici Srpskoj i srpskom narodu, a ono što oni dole imaju, to je lojalnost probosanskoj politici”, zaključio je Dodik.

Čitaj još:   MILE SKAČE SEBI U STOMAK „Iza protesta u Banjoj Luci stoje STRANCI“...

 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ČISTA PROVOKACIJA: MILE Dodik odbacuje izvještaj o Srebrenici???

MILE Dodik je nedavno najavio da će tražiti da parlament Republike Read more

Komentariši