IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ON JE DODIKOV PLAČENIK, MIROSLAV LAZANSKI: “Postoji PLAN AMERIKE da se Republika Srpska svede na banjalučki kanton…”

LAZANSKI, Smatra da je to “težnja da se Republika Srpska pretvori u banjalučki kanton, da se BiH konstituiše po principu jedan građanin jedan glas što je sve na jedan način odraz težnji administracije Billa Clintona koja je ostala sačuvana i dalje u vlasti Donalda Trumpa”…

BANJA LUKA: BiH,Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…nedelja, 02.09.2018… 09. 52… ON JE DODIKOV PLAČENIK, MIROSLAV LAZANSKI: “Postoji PLAN AMERIKE da se Republika Srpska svede na banjalučki kanton…”

Sredstva koja su ušla u određene medije na području BiH, a naročito Republike Srpske, koriste se za napade na predsjednika Milorada Dodika i Republiku Srpsku, rekao je sinoć u Trebinju vojno- politički komentator Miroslav Lazanski na Јavnoj tribini “Specijalni rat protiv Republike Srpske”.

Potrebno je vrijeme, kaže Lazanski, jer je promijenjeno četiri ili pet ljudi u vrhu, ali je po dubini ostao isti aparat kao u doba Bila Klintona.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 20. maj 2021. godine

“Američka administracija u vrijeme Clintona smatrala je u BiH iz doba Dejtona najvećim spoljnopolitičkim uspjehom, a Dejton za njih predstavlja samo čin i akt da se rat zaustavi, a ne kao konačno rješenje”, rekao je Laznaski.

On je istakao da Amerika i dalje smatra da je BiH nezavršeni projekat koji podrazumijeva gašenje Republike Srpske.

Јavnu tribinu organizovali su Udruženje Hercegovac Trebinje u saradnji sa Muzejom Hercegovine Trebinje, a pod pokroviteljstvom Grada Trebinje.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši