IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS ĆE LITI KIŠE, NA KROVOVE NAŠEG GRADA…

U noći na ponedeljak se očekuje povećanje oblačnosti kada su lokalni pljuskovi mogući u Krajini, sjevernim i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine, zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 5 i 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 29°C…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 03.09.2018… 06. 22… DANAS ĆE LITI KIŠE, NA KROVOVE NAŠEG GRADA…

U ostatku naše zemlje sunčano uz umjerenu oblačnost. U ranim jutarnjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina u većini područja. Tokom prijepodneva lokalni pljuskovi i grmljavina u Krajini, u sjevenim i djelimično centralnim područjima Bosne. Poslijepodne pljuskovi i grmljavina u većem dijelu Bosne, kao i ponegdje na sjeveru i sjeveroistoku Hercegovine. Jutarnje temperature od 13 do 19, a dnevne do 30°C.

U utorak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u Posavini. Poslijepodne i u večernjim satima u većem dijelu Bosna s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 12 do 18, a dnevne do 31 °C.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. septembar 2023. godine

. Poslijepodne padavine u većini područja prestaju, osim još ponegdje na istoku i sjeverozapadu Bosne. Jutarnje temperature od 11 do 17, a dnevne do 31 °C.

U četvrtak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje poslijepodne. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od 11 do 17, a dnevne od 22 do 32 °C.

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši