IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PORUKA FAHRI RADONČIĆU IZ BIHAĆA: “Uvrede nisu zaboravljene, ne možeš podmititi Krajišnike”!!!

Radončić je računao da bi glasove Krajišnika mogao dobiti donacijom NK Jedinstvo u iznosu od 10.000 KM, ali reakcije nisu bile onakve kakve je očekivao…

BIHAĆ: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 03.09.2018… 19.52… PORUKA FAHRI RADONČIĆU IZ BIHAĆA: “Uvrede nisu zaboravljene, ne možeš podmititi Krajišnike”!!!

Borba za svaki glas uoči predstojećih Općih izbora u BiH je u punom jeku pa kandidati na sve načine pokušavaju uvjeriti glasače da su baš oni ti koji će im osigurati kvalitetniju budućnost. Nešto tako je pokušao i šef SBB-a Fahrudin Radončić boraveći u posjeti Unsko- sanskom kantonu, ali mu to, sudeći prema reakcijama Krajišnika, nije pošlo za rukom.

Radončić je računao da bi glasove Krajišnika mogao dobiti donacijom NK Jedinstvo u iznosu od 10.000 KM. Međutim, reakcije nisu bile onakve kakve je očekivao.

– Fahrudin Radončić nikada ništa nije uradio za Krajinu i Krajišnike, osim što je vrijeđao rahmetli komandanta Izeta Nanića i njegovu porodicu. Da mu je zaista stalo do Krajine, uradio bi nešto za povezivanje ovog dijela sa ostakom BiH, a postavio je svoje ljude na ključne pozicije u ministarstvima i preduzećima za izgradnju puteva. Sada misli da može doći pred izbore i kupiti nas za 10.000 KM, čime je još jednom pokazao koliko zapravo ne poznaje nas Krajišnike. Krajišnike niko nikada nije uspio kupiti – izjavio je Hamdija Abdić Tigar, legendarni ratni komandant 502. viteške brigade Petog korpusa Armije Republike BiH.

Čitaj još:   PROTIVZAKONITO: DRITAN umjesto Krivokapića vodi Vijeće za nacionalnu BEZBJEDNOST

Da Krajišnici zaista nisu bili oduševljeni Radončićevom posjetom, pokazuju i fotografije u SBB- ovom stranačkom saopćenju, na kojima šefa te stranke dočekuju jedino članovi lokalne SBB- ove organizacije…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Svečano otvorena Nafaka džamija u Bihaću…

Nakon što su gotovo sedamnaest godina strpljivo čekali administrativne dozvole Read more

Komentariši