KUKAVNI Šešelj u “herojskoj” borbi s mrtvim Đinđićem…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

OSUĐENI RATNI ZLOČINAC IZ HAGA Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj pokazao je danas povjerljiv dokument koji je, kako tvrdi, bivši premijer Srbije Zoran Đinđić navodno predao Haškom tribunalu za ratne zločine, a tiče se dijelovanja vojske i policije na Kosovu 1998. godine..

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti…srijeda, 05.09.2018… 17.27… KUKAVNI Šešelj u “herojskoj” borbi s mrtvim Đinđićem…

Šešelj je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je Đinđić 19. jula 2002. godine tadašnjoj glavnoj tužiteljki Karli del Ponte “u najlon kesi” predao najpovjerljivija dokumenta o Vojsci Jugoslavije, što, kako je ocijenio, “svijedoči o izdajničkom dijelovanju Đinđića”.

Prema tvrdnji lidera SRS- a, dokument sadrži zapisnike sa sastanaka Zajedničke komande za Kosovo i Metohiju, neformalnog organa koji je 1998. godine djelovao u cilju koordinacije napora vojske, policije i civilnog sektora na planu suzbijanja terorističkih aktivnosti i normalizacije života u pokrajini.

Čitaj još:   UŽASNA NESREĆA Muž golim rukama gasio vatru sa žene, uslijedila TRAGEDIJA...

“Đinđić je tražio od (tadašnjeg načelnika Generalštaba VJ) Nebojiše Pavkovića da mu donese ta dokumenta koja je nekoliko dana kasnije predao Karli del Ponte”, rekao je Šeselj.

Šešelj je naveo da je smatrao da je jako važno da srpsku javnost obavjesti o tome.

 

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši