IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PANIKA NA AERODROMU, 100 putnika se razboljelo, HITNO SMJEŠTENI U KARANTIN

Oko stotinak ljudi se požalilo da se osjeća loše, dok iz kompanije “Emirejts” tvrde da je desetak putnika bolesno…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…srijeda, 05.09.2018… 18.57…PANIKA NA AERODROMU, 100 putnika se razboljelo, HITNO SMJEŠTENI U KARANTIN

Najmanje 12 putnika prebačeno je u bolnicu iz aviona kompanije “Emirejts”, koji je danas stavljen u karantin po slijetanju na aerodrom u Njujorku nakon što su se neki od putnika požalili na zdravstvene probleme.

Pozivajući se na aerodromske izvore, NBC navodi da su se loše osjećali i neki od članova posade.

Let 203 iz Dubaija stigao je u sredu u 9 ujutru po lokalnom vremenu, sa pilotom koji je izrazio zabrinutost povodom preko desetine bolesnih putnika sa temperaturom preko 37. 7 stepeni i kašljem, prenose tamošnji mediji.

Avion su pojsetili zvaničnici policije i Centra za kontrolu i prevenciju bolesti u prostoru za provjeru putnika.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Kosovo nema informacija da su četiri zemlje povukle priznanje Kosova kako tvrdi Beograd... (foto, video)

Avion ne ide na terminal, umjesto toga je usmjeren ka području dostupnom timovima hitne pomoći kako bi istražili uzrok bolesti.

Dok je uzrok bolesti nepoznat, lokalni mediji javljaju, iz izvora upućenog u situaciju, da je u pitanju trovanje hranom. Ipak, treba sačekati zvanično saopštenje…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši