Sin Nasera Keljmendija o ilegalnom dobijanju pasoša BiH: “Živeo Dodik!”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sin Nasera Keljmendija je zahvalan predsjedniku manjeg bh. entiteta RS na dobijanju pasoša BiH, koji mu je izdat u MUP-u RS-a u Zvorniku…

ZVORNIK: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…srijeda, 05.09.2018… 12.57… Sin Nasera Keljmendija o ilegalnom dobijanju pasoša BiH: “Živeo Dodik!”

Nakon što je Faktor objavio informaciju kako je Elvis Keljmendi, sin Nasera Keljmendija, dobio pasoš BiH, uprkos zabrani ulaska u našu zemlju još od juna 2016. godine, oglasio se sam Keljmendi.

Njemu je, podsjećanja radi, MUP RS- a u Zvorniku mimo svih zakonskih pravila i mogućnosti 17. augusta 2018. godine izdao pasoš BiH, kojeg je Keljmendi svojeručno potpisao. Ili bar bi trebalo da jeste. Vijest objavljenu na Faktoru komentirao je upravo Elvis Keljmendi.

– Živeo Dodik – napisao je Keljmendi u komentarima ispod objavljene vijesti sa svog Facebook profila, a na Faktorovoj Facebook stranici.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. februar 2019. godine

S obzirom da je i više nego očigledno kako je MUP RS-a izdao pasoš Keljmendiju, ostaje upitno kakvu je ulogu Milorad Dodik imao u tome.

Elvisu Keljmendiju je ulazak u BiH zabranjen zbog povezanosti sa organiziranim kriminalom, terorizmom te zbog predstavljanja opasnosti po sigurnost. Zbog tih se sumnji, skupa sa ocem Naserom Keljmendijem i braćom, nalazi na crnoj listi SAD-a, što je ujedno i glavna vidljiva poveznica sa predsjednikom entiteta RS Miloradom Dodikom.

izvor agencije ( Faktor )

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši