IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HLADNO NA BJELAŠNICI 8 STEPENA: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana…

Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a najviša dnevna do 29°C. Danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati sunčano uz umjerenu oblačnost…

SARAJEVO: BiH,Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 07.09.2018… 06:58… HLADNO NA BJELAŠNICI 8 STEPENA: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana..

Vrijednosti jutarnjih temperatura kretat će se od 9 do 14 stepeni u Bosni, a u Hercegovini od 12 do 17 stepeni, dok će dnevne u Bosni dostizati vrijednosti do 29, a u Hercegovini 33 °C.

petak, 07.09.2018.
Postepeni prolazak pogoršanja uslovljava relativno nepovoljne biometeorološke prilike u većem dijelu Bosne. Povećana naoblaka, uz mjestimične padavine, ponajviše će djelovati na lošije raspoloženje. U Hercegovini i na jugozapadu opšta slika će biti ljepša, uz više sunca i stabilnije vrijeme.

subota, 08.09.2018.
Uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata djelimično će se umanjiti. Tokom prijepodneva moguća je pojava magle u dijelu centralne i istočne Bosne, u ostatku dana sunčanije i ugodnije u cijeloj zemlji.

Čitaj još:   Toplo i narednih dana i sa temperaturama do 25 stepeni C...

U nedjelju u Bosni prijepodne oblačno vrijeme. U drugom dijelu dana u Bosni sunčano uz umjerenu oblačnost. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 14°C, a dnevna između 20 i 31°C.

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 17°C, a dnevna između 19 i 30°C.

 

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši