IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREPORUKA, PRIRODNI LIJEK ZA KRVNI PRITISAK: Kako spriječite srčani udar!!!

Postoji nekoliko prirodnih lijekova za krvni pritisak, a od samog čovjeka zavisi koji će izabrati i da li će ga se redovno pridržavati, jer jedino konstantno konzumiranje prirodnog lijeka dovešće do regulisanja krvnog pritiska…

ISTANBUL: Svijet, Recepti. Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 08.09.2018… 12.59…PREPORUKA, PRIRODNI LIJEK ZA KRVNI PRITISAK: Kako spriječite srčani udar!!!

Za sve one koji se najpre opredeljuju za alternativnu medicinu i vijeruju da se mnogi lkekovi mogu pronaći u prirodi, preporuka je da pronađu lijekove koji će im pomoći i u snižavanju krvnog pritiska. Uz prirodne ljekove za krvni pritisak, veoma je važna pravilna i zdrava ishrana sa malo soli, kao i redovna fizička aktivnost, ali i odvikavanje od cigareta i alkohonih pića i energetskih napitaka.

Za naše pretke bijeli luk je bio neizostavan dodatak ishrani, a u filmovima se koristi kao efikasano rešenje u borbi protiv vampira. Osim što je dobar protiv prehlade i gripa, svakodnevna upotreba jednog ili dva čehna bijelog luka koji su izmrvljeni može dovesti do snižavanja krvnog pritiska. Dva puta dnevno možete piti sjedinjene 4 kapi soka od bijelog luka sa 4 kašičice vode.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. februar 2022. godine

Takođe, svakoga jutra možete popiti pola limunovog soka razmućenog u čaši tople vode na prazan stomak kako biste regulisali pritisak. Efikasan prirodni lijek za regulisanje krvnog pritiska jeste i kokosova voda, ali i kokosovo ulje koje možete koristiti u pripremanju hrane.

Dok se tokom ljetnjih dana rashlađujemo lubenicama i borimo sa njenim sjemenkama, same sjemenke možemo iskoristiti za stvaranje smijese koja će nam pomoći pri regulisanju krvnog pritiska. Za ovu smijesu je potrebno samljeti sušene sjemenke lubenice i lomljena zrna integralne pšenice i konzumirati dva puta dnevno, ujutru na prazan stomak i ponovo uveče.

Da bi ovi prirodni lijekovi imali efekta, važno je biti istrajan i konzumirati ih u tačno predviđeno vrijeme, a onda će i rezultati vremenom doći…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši