IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME RED SUNCA, RED KIŠE, SVE DO…

U poslijepodnevnim satima u Bosni smanjenje oblačnosti. U Hercegovini prijepodne pretežno sunčano. U drugoj polovini dana u Hercegovini ponegdje lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 16°C, a najviša dnevna do 30°C…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 08.09.2018… 06.09… VRIJEME RED SUNCA, RED KIŠE, SVE DO…

Danas će u Bosni prijepodne prevladavati pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima…

subota, 08.09.2018.
Biometeorološke prilike su povoljne, mada bi u drugom dijelu dana opšta slika mogla biti nešto lošija, izraženije u dijelu Bosne. Postepeno pogoršanje vremena kod osjetljivijih osoba uzrokovaće slabiju glavobolju, umor, dekoncentraciju. Moguće je i da poslijepodnevni pljuskovi mjestimično pokvare ugođaj. 

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne više oblačnosti u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a najviša dnevna između 23 i 32°C.

Čitaj još:   DANAS PROLJEĆE U FEBRUARU: Od ponedjeljka i narednih nekoliko dana PADAĆE SNIJEG... (foto)

U ponedjeljak u Hercegovini sunčano, a u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14°C, a najviša dnevna do 32°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14°C, a najviša dnevna do 32°C.

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši