IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS JOŠ TOPLIJE, PADA I TEMPERATURNI REKORD

U jutarnjim satima po kotlinama Bosne sa maglom i niskim oblacima. Vjetar u Bosni slab sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnje temperature od 10 do 22, a dnevne od 23 do 33 °C.

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…ponedeljak, 10.09.2018… 06.39… DANAS JOŠ TOPLIJE, PADA I TEMPERATURNI REKORD

Toplije vrijeme prognozira se do 13. septembra. Jutarnje temperature u Bosni očekuju se od 13 do 18, a u Hercegovini od 20 do 25 °C. Vrijednosti dnevnih maksimalnih temperatura, na cijelom prostoru naše zemlje, očekuju se od 30 do 35 °C. Nešto niže temperature prognoziraju se od 04. do 11. septembra…

ponedjeljak, 10.09.2018.
Biometeorološka prognoza je relativno povoljna. Nakon tmurnog jutra, izraženije u Bosni, drugi dio dana će biti ugodniji, uz postepenu stabilizaciju vremenskih prilika. Tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Na zapadu zemlje i u Hercegovini opšta slika će biti ljepša.

Čitaj još:   CNN: Ruskim komandantima izdata naređenja da krenu u napad na Ukrajinu... (foto, video)

utoraka, 11.09.2018.
Biometeorološke prilike postepeno će se popravljati, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata neće biti suviše izražene. Nakon mjestimično tmurnog jutra, izraženije u dijelu Bosne, tokom dana će u cijeloj zemlji biti ugodnije uz više sunca i umjerene temperature zraka. 

U srijedu sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne s maglom ili niskim oblacima. Jutarnje temperature od 11 do do 23, a dnevne od 25 do 34 °C.

U četvrtak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U večernjim satima naoblačenje sa sjeverozapada. Jutarnje temperature od 12 do 18, a dnevne od 26 do 34 °C.

http://iBalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši