IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORBA SA OPAKOM BOLEŠĆU: Pjevačica nanovo operisala tumor!!!

PONOVO JE Nakon dvije operacije na dojci, pjevačica se sredinom avgusta podvrgla i trećoj…

BEOGRAD: Srbija, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…utorak, 11.09.2018…07: 59… BORBA SA OPAKOM BOLEŠĆU: Pjevačica nanovo operisala tumor!!!

Tina Ivanović se herojski bori sa karcinomom, koji je sredinom avgusta operisala po treći put. Ona se ponovo podvrgla hiruškom zahvatu u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a trenutno se oporavlja u Grčkoj i dobro se osjeća.

– Tina je poslije tri godine ponovo operisana i lavovski je izdržala operaciju. Kao i protekla dva puta, i ovaj put je operisao tim stručnjaka koji se potrudio da odstrani sve loše ćelije kako bi spriječili širenje bolesti. Tina je zahvat lavovski podnijela i trenutno se osjeća dosta dobro. Čim je stala na noge otputovala je sa suprugom Zvezdanom Anđićem u Grčku i to po preporuci ljekara koji su je savjetovali da otputuje budući da morska klima najbolje utiče na oporavak- govori dobro obavješten izvor.

Čitaj još:   Stiglo 40 respiratora i 100.000 testova ko je dočekao pomoć iz bratske države… (foto i video)

Tina je ovaj novi udarac psihički jako dobro podnijela…

Podsjetimo, Tina je imala dvije intervencije na dojci, prilikom kojih joj je uklonjen tumor. Prvi put operisana je krajem 2014. nakon što joj je ustanovljena dijagnoza, a drugi put dva mjeseca kasnije…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši