IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE DODIK, IMA NOVI HELIKOPTER: Kupio ga za estradu i drage musafire…

“Ovaj novi helikopter je mnogo veći, nov je, brži. U pratnji pored doktora idu dva doktora i jedan tehničar.”, poručio je Boban Kusturić, direktor Helikopterskog servisa RS…

BANJA LUKA : BiH, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…srijeda, 12.09.2018…06: 59… MILE DODIK, IMA NOVI HELIKOPTER: Kupio ga za estradu i drage musafire…

 “Ja samo želim da najavim da ćemo nabavljati još helikoptera, u segmentima vezanim za elementarne nepogode, jer je to neophodno.”, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS.

Milorad Dodik je zaboravio da spomene da je novi helikopter već isprobao. I to 23. avgusta kada je išao u Doboj na polaganje kamena temeljca za gradnju nove sportske dvorane. 

Poznato je da helikopteri Helikopterskog servisa Srpske koji bi trebalo isključivo da služe za hitne intervencije, ponekad se upale samo da bi prevezli poznanike i prijatelje vladajućih. Pa je tako i folk pjevačica Svetlana Ražnatović je potvrdila da se vozila helikopterom do Banjaluke, gdje je gostovala u jednoj banjalučkoj diskoteci za novogodišnju noć.

Čitaj još:   MILE Dodik, kuka i leleče: Britanci nas prisluškuju, na udaru državni vrh Srbije i RS-a

Premijerka Srpske Željka Cvijanović istakla je  da su osim nabavke ovog helikoptera potrebna i nova ulaganja i dodala da će biti nabavljeno još helikoptera.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši