IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANKARA Turska će brzo nadvladati talas promjena na deviznom tržištu…

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas u Ankari kako nagle promjene na deviznom tržištu pokazuju da se radi samo o političkom pitanju budući da njegova zemlja nije odgovorila na upite američke administracije koji predstavljaju otvoreno nepoštivanje jedne suverene države…

ANKARA: Regija, Ekonomija Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti…petak, 14.09.2018…12: 09… ANKARA Turska će brzo nadvladati talas promjena na deviznom tržištu…

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je kako su nagle promjene na deviznom tržištu zabilježene tokom augusta ove godine dokaz pokušaja ekonomskog atentata na njegovu zemlju..

“Dešavanja kroz koja prolazi Turska pokazatelj su da nijedna zemlja u svijetu više nema političke i ekonomske sigurnosti”, rekao je Erdogan.

Turski predsjednik također je rekao kako su nagle promjene na deviznom tržištu zabilježene tokom augusta ove godine dokaz pokušaja ekonomskog atentata na njegovu zemlju…

Čitaj još:   OPREZ Šta da radite kada čujete sirenu na putu???

Predsjednik Turske Erdogan je izjavio da niko neće moći stati na put napretka snažne Turske…

“Neće moći zaustaviti snažnu i veliku Tursku. Kad pomisle da su nas po hiljaditi put oborili na koljena mi ćemo po hiljaditi put ustati i nastaviti dalje”, rekao je Erdogan.

Erdogan je govorio na svečanosti u Ankari organizovanoj povodom ispraćaja nove generacije svršenika turske vojne akademije.

“Turskoj trebaju vojska i ljudski kapacitet koji će na najbolji način braniti državu i narod, a ne oni koji će stalno proizvoditi udare i vojne hunte”, rekao je Erdogan, te naglasio: “Današnja Turska je mnogo jača, prosperitetnija i sposobnija od one Turske prije 20 godina. Turska će sutra biti mnogo snažnija i mnogo sposobnija zemlja.”

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ANKARA Turska ukinula vanredno stanje…

 Vlasti Republike Turske sinoć su ukinule vanredno stanje koje je Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši